webmaster
 

O nama

 

Poduzeće BARI d. o. o. osnovano je 1993. godine u Velikoj Gorici gdje nam je i danas sjedište. Poduzeće se bavi proizvodnjom i servisiranjem medicinskih i laboratorijskih aparata. Proteklih godina usavršavali smo svoje aparate koje proizvodimo po najvišim standardima, što se odnosi i na proizvodni proces i na izbor materijala koje koristimo.
Prilikom projektiranja i proizvodnje aparata koristimo se uslugama i znanjem naših partnera i suradnika, a sve u svrhu poboljšanja kvalitete i sigurnosti naših aparata.
Projektiranje aparata vrše ovlašteni projektanti iz ovlaštenih poduzeća ( TPK-nova, Brodarski institut, TŽV Gredelj ... ).
Zahtjevni strojarsko- mehanički poslovi obavljaju se u suradnji s TŽV gredelj, koji za izvođenje ovakvih radova posjeduje vrhunsku opremu i atestirane varioce. TŽV Gredelj posjeduje ISO 9001.
Aparati koji podliježu Inspektoratu posuda pod tlakom pod stalnom su kontrolom i ispitivanjima, ( tlačne probe , rendgenska snimanja) te posjeduju potrebna odobrenja i certifikate.
Svaka generacija aparata se poboljšava u tehničko-tehnološkom i estetskom smislu.
Aparati se ovisno o zahtjevu mogu isporučivati sa različitim stupnjem opremljenosti u smislu regulacije i automatizacije procesa.
Uspješno surađujemo s nizom renomiranih proizvođača kvalitetnih aparata i laboratorijske opreme
.


BARI d.o.o. proizvodnja i servis medicinskih i laboratorijskih aparata
HR - 10410 Velika Gorica, Đure pl. Josipovića 13
Tel./fax. +385 1 6224 743
GSM 098 28 28 12
e-mail : bari@bari.hr
MB: 0397768
www.bari.hr